Deuren, Schuifpuien en Ramen

Deuren

Ze zien er mooi uit en zijn leverbaar in veel kleuren en in diverse uitvoeringen. Bovendien hebben ze een hoge isolatiewaarde en gaan ze jarenlang mee. De onderhoudsarme kunststof deuren van VEKA zijn gemaakt van verhoogd slagvaste, weerbestendige grondstoffen. Kortom, met VEKA deuren haalt u iets moois en degelijks in huis!

Ook leveren wij deuren met een platte aluminium dorpel, deuren met isostone dorpel en extra grote deuren (conform het Bouwbesluit).  Dat laatste is mogelijk dankzij de extra staalversterkingen en meelashoeken die de deuren een unieke stijfheid geven. De stevige en stabiele deuren vallen mede door het degelijke beslag gemakkelijk in het slot en zorgen er mede voor dat ongenode gasten buiten blijven. 

Zo kunt u met een klein beetje fantasie een deur naar eigen ontwerp laten maken. Door een beetje te spelen met de verschillende opties tussen de modellen in combinatie met de vele soorten figuurglas en beslag, creert u uw eigen deur.

Kiest u liever voor een paneelvulling in de deur dan verwijzen wij u naar de onderstaande leveranciers. Dit zijn enkele folders, maar ook op de website van beiden staat een zeer uitgebreid aanbod aan deurvullingen tentoongesteld

 

Kunststof schuifpuien 

Wat is er mooier dan in de natuur te wonen? Snel even de tuin in of het terras op om een frisse neus te halen. Door de grote ruiten stroomt het licht gul de woonruimte binnen en is het uitzicht vrij. Het VEKA schuifdeurprogramma is prima vormgegeven en afgestemd op uw persoonlijke woonwensen.

Wij hebben voor u 2 deurtypen beschikbaar, de hefschuifpui en de parallel-schuifkieppui. De VEKA schuifdeursystemen vormen een harmonieus geheel met het design van de VEKA raam- en huisdeursystemen. Vanzelfsprekend zijn ook de schuifdeuren in het volledige kleurengamma van de VEKA profielen beschikbaar.

 

Ramen 

Strak design dankzij afgekante profielen voor een markant en duidelijk ontwerp.  Grijze dichtingen, en handvaten en beslagcomponenten in een op elkaar afgestemd design. Bijzonder makkelijk te onderhouden dankzij homogene oppervlakken en vlak bondige glaslatten. 5- kamer profiel met 70 mm standaard ingebouwddiepte. Hoge Isolatiewaardes voor lagere stookkosten en minder lawaai van buiten. Optimale statische eigenschappen voor duurzame functie en waardebestendigheid. Stalen versterkingen in een speciale vorm voor hogere stabiliteit en de montage van inbraakwerend beslag. Kortom een exclusief systeem voor toekomstige eisen.